Byter till:

http://almaochblondy.blogg.se/ Hoppas att alla följer med mig till denna bloggen! Hade den innan jag började blogga här, och går nu tillbaka till den :) / Alma

Byter

Nu när Johanna slutar ( :( ) så ska jag med sluta blogga här, jag kommer att blogga ensam på en annan blogg, men jag måste göra den först ;)


Slutar!

Jag slutar att blogga här,vet inte hur Alma gör men jag kommer att fortsätta på http://jojopajen.blogspot.com och http://ungallroundryttare.blogg.se,känner att jag vill blogga ensam alltså har det inte hänt nåt emellan Alma och mig! Tack för mig! /Johanna

Rida!

Ska ut och rida med Ebba nu! Tänkte göra några balans övningar med Blondy, som t.ex hoppa utan tyglar och sånt :) Sen kanske dra ut i skogen och galoppera av pållarna lite :)

Nu måste jag byta om! Hörs!



Svar på Kommentar :)

Svar:
Självklart kan jag göra en header och design! Min mailadress: [email protected]
Du kan skicka dom till mig om det är dom du vill ha, men skriv mer på mailen sen.
:)
image description

Hej

Förlåt för dålig update. Nu har det varit nyår, och nu är det ett nytt år, skönt. Man kan äntligen lämna allt dåligt med 2011 bakom sig, men ta med sig allt det bra :)

Bloggningen:
Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen nu, Johanna verkar överväga att komma tillbaka. Men vi får se, jag uppdaterar ändå :)
Ridningen:
Det har gått jättebra med Blondy, jag har ridit nästan varje dag :) Vi har också tatt hem en dressyrsadel på prov från HÖÖKS. Men vi måste ta hit våran tränare som kan kolla om sadeln sitter bra på Blondy.
Sötnöt <3
image description

RSS 2.0